Judo

Misschien vind u deze pagina's ook leuk.

Image

On the Road

Image

On the Road Spanje

Image

On the Road Frankrijk

Image

In, op en om de straat

Image

Tussen hier en Engeland

Image

Stellendam

Image

Uit eigen werk

Image

Walk of Fame

Begin 2018 werd ik door Wim Lindemans benaderd met de vraag of ik wat foto's voor hem wilde maken. In 2019 zou zijn judo school To-Uchi in Ridderkerk 40 jaar bestaan en hij had het leuke idee opgevat om ter gelegenheid daarvan een kwartetspel uit te geven.
En aan dat verzoek voldeed ik maar wat graag want hoe vaak krijg je nou de kans om twee hobby's te combineren. Hieronder het resultaat.

Even voor de duidelijkheid, het zijn niet alle technieken die in de betreffende categorie zitten bij het judo. Slechts vier en dat lijkt me logisch want anders zou het geen kwartet spel zijn natuurlijk.

Door op één van de tabbladen boven de foto's te klikken ga je naar de betreffende categorie. Daarna zijn de betreffende foto's nog te vergroten voor een beter beeld. Even met je muis op het tabblad geeft wat informatie betreffende de uitvoerende judoka's.

nicolaes.nl is een website die de resultaten van mij, René Nicolaes, als fotograaf laat zien. Dit gebeurd door een aantal foto's te tonen in portfolio's en andere mappen op deze website.
Fotografie is voor mij een passie maar geen obsessie.
René Nicolaes Fotografie