WAT IK NOG WEL EN WAT IK NIET MEER DOE

De afgelopen jaren zijn de omstandigheden wat veranderd waardoor niet iedere tak van de fotografie die ik beoefende nog vanzelfsprekend is. Ik heb bijvoorbeeld niet meer de beschikking over een studio en het lekker met pensioen zijn betekend ook dat er meer tijd voor andere zaken zijn.
Opdrachten neem ik dan ook alleen nog maar aan als ze leuk zijn en in mijn schema passen.
 Rene Nicolaes-3.jpg

Studio fotografie

Eind 2018 heb ik mijn studio de deur uitgedaan. Hierdoor is het niet altijd meer mogelijk om opdrachten in de studio aan te nemen. Een enkel keer kan ik nog wel eens in een studio aan het werk maar dat is dan voor mij niet een ideale situatie.
Maar vragen staan vrij natuurlijk, wie weet.

Portret fotografie

Voor portretten kan altijd wel een oplossing gevonden worden. Denk aan locaties of thuis in uw eigen omgeving. Ook kan ik nog wel eens over een studio beschikken door te huren, daar zitten natuurlijk kosten aan.
Vraag naar de modelijkheden.
 Rene Nicolaes-2.jpg
 Rene Nicolaes-4.jpg

Op locaties

Buiten op locatie is er veel mogelijk, denk aan portret, full body, fashion, enz. Ook wat de locaties betreft natuurlijk, natuur, stedelijk, industie of haven. The sky is the limit.
Op de meeste locaties moet er dan wel weer met het weer rekening gehouden worden.

Haven en industrie

Voor dit soort opdrachten is er van te voren een uitgebreid contact noodzakelijk. Uiteraard is dat bij iedere opdracht zo maar hier zijn de wensen van de klant erg doorslaggevend voor de werkwijze. Bij hoge uitzondering kan ik hier nog wel eens een opdracht aannemen.
 Rene Nicolaes-5.jpg

Over nicolaes.nl

nicolaes.nl is een website die gaat over de fotografie resultaten van mij, René Nicolaes. Hier laat ik een aantal foto's zien in portfolio's en andere mappen. Fotografie is voor mij een passie maar geen obsessie.

X

©René Nicolaes

Alle rechten voorbehouden!